Nyttige nettsteder

Fritid for alle er et nasjonalt nettsted som samler opp kunnskap om arbeidet med å tilrettelegge fritid for andre.

http://www.fritidforalle.no

Fritid med mening er en undervisningspakke til bruk i opplæring av oppdragstakere og ansatte innenfor støttekontaktjenesten.

http://www.fritidmedmening.no

For barn og ungdom som får tilbud om Fritid med Bistand kan skolen også være et område der de trenger støtte. Drop-In metoden er en måte å tenke og handle på når det gjelder og støtte elevers utvikling av en positiv elevrolle. Metoden kan anvendes av lærere, helse- sosial- og mijøarbeidere og ansatte i spesialisthelsetjenesten.

http://www.dropinmetoden.no

Nettsidene: dropinmetoden.no, fritidmedbistand.no og fritidforalle.no følges opp av den Nasjonale kompetansetjenesten for barn og unge med funksjonsnedsettelser - Aktiv Ung. Kompetansetjenesten er opptatt av å samle kompetanse på hva som skal til for at alle barn og unge til tross for ulikhet kan være aktive og deltagende på samfunnets ulike arenaer.

http://www.aktivung.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.
Lukk